Bucureștiul se transformă

Bucureștiul se transformă

 

Chiar dacă măsurile de prevenție Covid-19 tind să devină norma în domeniu, atunci când ne raportam la viitorul spațiilor de birouri și la bunăstarea oamenilor, trebuie să privim în ansamblu și în viitor.
Ne gândim la investiții prin care putem îmbunătăți calitatea aerului și a mediului în general, precum suplimentarea spațiilor verzi și asigurarea de zone car-free, diversificarea ariilor de lucru din interior și exterior, reducerea timpului și a riscului de transfer intre muncă și birou prin opțiuni de co-living, plus acces la o varietate de zone de divertisment, sport, mâncare și minimarket, toate în același loc.

Parcurile de birouri ale viitorului vor deveni întregi comunități – orașe în orașe – centrate pe experiențe holistice în funcție de nevoile oamenilor. Proximitatea spațiilor de lucru, a locuințelor și a zonelor de food & entertainment sunt elemente către care se vor orienta companiile, din dorință de a atrage talente și a le oferi angajaților cele mai bune și sigure condiții de lucru. Nu în ultimul rand, noul standard al birourilor vă impune sustenabilitatea și grija sporita pentru mediu. Sustenabilitatea nu mai este doar o ambiție, ci devine o noua mantra pe piață de birouri.

Astfel de teme vor contura viitorul spatiilor de birouri, dar și al orașului nostru. Pe termen lung, pandemia va schimba felul în care arată Bucureștiul odată cu adaptarea acestuia la noul nostru stil de viață, definit de felul în care noi alegem să trăim, să muncim și să ne deplasam în oraș.

Vor exista doi mari câștigători în urma pandemiei: natura și omul. Mai mult ca niciodată, orașul nostru va fi centrat pe oameni și pe nevoile lor de a trai și de a munci în spații sustenabile. Înțelegem importanța unui echilibru intre cariera și viață personala, intre timpul petrecut la birou și acasă, intre timpul dedicat familiei și cel pentru noi înșine. De aceea vom respecta mai mult mediul în care trăim. Fiecare astfel de lecție este un pas înainte în evoluția noastră.

#restartBucurești devine un proiect imperativ prin care ne angajăm să contribuim activ la transformarea acestui oraș într-o metropolă mai bună și mai sigură, care să ofere locuitorilor săi o calitate îmbunătățită a vieții.

Share