Novo Park crește nivelul de siguranță înființând propria echipă de pompieri

Novo Park crește nivelul de siguranță înființând propria echipă de pompieri

 

Genesis Property, cel mai mare proprietar privat de spații de birouri din România, continuă seria de măsuri ce vizează imunizarea clădirilor la situații neprevăzute și înființează propria echipă de pompieri în Novo Park.

Formată din 10 profesioniști autorizați ISU, echipa va avea rolul de a răspunde rapid în cazul situațiilor de urgență, înainte ca acestea să pună în pericol siguranța celor care își desfășoară activitatea în complexul de birouri.

Pompierii Novo Park sunt dotați cu echipamente complete de protecție și intervenție în caz de incendiu, precum măști de gaze prevăzute cu butelii de oxigen, accesorii pentru trecerea apei (furtunuri, hidranți portativi) și unelte specifice.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din București, dezvoltat de compania Genesis Property în zona de birouri Pipera, și găzduiește aproape 10.000 de angajați. Complexul de birouri clasa A este format din șapte clădiri cu o suprafață totală de 75.000mp. În prezent, chiriașii parcului includ companii internaționale de top precum HP, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Garanti BBVA.

Share