Cum ne putem petrece acum timpul liber în oraș

Cum ne putem petrece acum timpul liber în oraș

 

Pe măsură ce Bucureștiul se redeschide, amatorii în căutare de locuri, evenimente și activități care să îi conecteze din nou cu ”vibe-ul” orașului au tot mai multe opțiuni. Terasele din Centrul Vechi oferă deja meniuri pentru toate gusturile, iar în weekend a fost extinsă zona pietonală de pe Calea Victoriei. Dar lucrurile nu se opresc aici, pentru că apar zilnic noi tentații pentru bucureșteni.

#restart cultural
Amfiteatrul TNB a început să găzduiască în fiecare seară, de la ora 21.30 piese de teatru în aer liber, iar Opera Comica  a dat start spectacolelor outdoor pentru copii. Chiar dacă sunteți nerăbdători să mergeți la o piesă de teatru, nu uitați că trebuie să veniți cu 30 de minute înainte de ultimul gong și să respectați distanțarea socială. Și muzeele sunt pregătite să își primească vizitatorii, dar cu ore reduse de funcționare. Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul Theodor Pallady și Muzeul K. H. Zambaccian pot fi vizitate de miercuri până duminică, în intervalul orar 11:00-17:00. Și îndrăgitul muzeu Antipa este deschis de miercuri până duminică, între orele 11:00 și 19:00. În toate muzeele purtarea măștii este obligatorie.

#restart activ
Mersul cu bicicleta este în egală măsură sănătos și distractiv, iar amatorii de plimbări pe două roți se pot plimba prin parcurile Capitalei. În curând, Bucureștiul va mai beneficia de un spațiu extins pentru bicicliști. Astfel, in baza unui proiect al Ministerului Mediului, amatorii de plimbări în natură vor putea în curând să exploreze Delta Văcărești pe bicicletă sau să se bucure de picnic și de promenadă. Pentru cei care preferă activitatea sportivă în spații indoor, sălile de fitness s-au deschis, dar intrarea se face numai pe bază de rezervare.

#restart la shopping
Capitala se poate lăuda cu 15 malluri, 10 parcuri de retail și 6 galerii comerciale. Acestea se redeschid treptat pentru amatorii de shopping.

Capitala are câte ceva pentru fiecare, iar #restartBucuresti înseamnă repornirea tuturor afacerilor, mici sau mari.

Share